Älskar du hundar? Går du i tankarna att kanske börja arbeta med hunduppfödning? Funderar du på hur det är att driva din egen kennel? Då är detta hemsidan för dig! Här finner man information gällande vad det faktiskt innebär att vara hundägare, vilket ansvar och skyldigheter som finns men också hur underbart det är. Att vara hundägare innebär att man har en vän för livet, men som såklart också kräver kärlek och omsorg i gengäld.

Om man går i tankarna att börja arbeta med hunduppfödning är det viktigt att fundera på varför man vill detta. Om anledningen är att man vill göra det för att tjäna pengar eller för att man älskar hundar bör man kanske tänka om. Att vara hunduppfödare innebär att man vill den specifika rasens bästa, att varje generation skall bli bättre och bättre. Det gäller att vara påläst, ha gott om tid och ekonomiska resurser att kunna driva uppfödningen. En kennel kan vara det absolut roligaste i världen men man skall vara beredd på att det är ett arbete som man aldrig har ledigt ifrån.

Oavsett vad man letar efter finns det här gott om information om man gillar hundar och vill veta mer om dessa magnifika djur. Det finns artiklar om hur man hanterar hundar, vad man bör tänka på inför sin första valpkull, hur man driver en kennel, vad som gäller för att bli uppfödare och mycket mer. Detta är hemsidan för dig, som precis som Fröken Fräkens, älskar hundar och vill deras bästa i alla lägen.

Välkommen!